Wellness-projekter

Bad & Wellness laver projekter over hele landet.

Har du et wellnessprojekt, som kræver rådgivning og produkter af høj kvalitet?
Så er vi den rette samarbejdspartner for dig. Bad & Wellness udvikler, projekterer og bygger wellnessområder til private, svømmehaller, idrætsanlæg og hoteller.
Vi er et godt valg på grund af vores store erfaring.

Læs mere om vores projektarbejde og se et udvalg af de projekter vi har lavet herunder.

Bad & Wellness som projektpartner

Som projektpartner fungerer vi som leverandør, men i høj grad også som sparringspartner og rådgiver. Et projektforløb starter altid med et møde, hvor dine ønsker og drømme tages under kærlig behandling. Dette møde er gratis, og sammen aftaler vi projektets videre forløb.

Nu starter en lang proces, hvor vi stiller en masse spørgsmål for at sikre, at du får den rigtige løsning til dine behov. For os er det vigtigt, at design, økonomi og kvalitet går op i en højere enhed.

Arkitekttegnede wellnessoaser

I vores projekttilbud medfølger altid fotorealistiske tegninger lavet af vores arkitekter. Her skræddersyer vi wellnessområdet specielt til dit rum. Dermed får du en unik wellnessoase, der opfylder dine behov inden for de muligheder og midler, der er til rådighed.

Hos os kan du få lige dét, du drømmer om, også hvis du drømmer stort.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores projektarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os!

Privat sauna

Finsk sauna

Denne meget unikke sauna er udført i ubehandlet ask, hvor hver eneste lamel er håndsnedkereret. I siderne er der monteret sortbejdset krydsfiner, med infrarøde folier bagved.

Privat sauna

Finsk sauna

En udendørs sauna, til en privat kunde. Her har Bad & Wellness stået for opførsel af hele saunabygningen fra sokkel. Der er kælet for detaljerne og udført i produkter af højeste kvalitet.

Privat sauna

Finsk sauna

Denne sauna er udført med små profiler, som giver et luksuriøst og strømlinet design. Saunaovnen er integreret i den øverste bænk, som er med til at fuldende det snorrelige design.

Viborg saunahytte

Gussauna

Stor gussauna til Viborg svømmehal. Her blev der anvendt den største gussaunaovn, fra vores tyske saunaovnsleverandør EOS. Alt træmateriale er udført i varmebehandlet asp.

LUNAR BOW

Dampbad

Besætningen om bord på Lunar Bow kan nu nyde et afslappende dampbad i en eksotisk dampkabine. Dampbadet er beklædt med blandede mørke og skinnende mosaikker på både vægge, loft og bænke.

VESTBADET I VIBORG

Saunahytte

En flot og eksklusiv saunahytte med plads til 60 gæster bygget i friluftsbadet Vestbadet i Viborg. Saunaens vægge og lofter er beklædt med smukke, brede profiler af varmebehandlet asp. Bænke og ryglæn er samme træsort.

HOTEL D’ANGLETERRE

Spa- og wellnessafdeling

Bad & Wellness har haft fornøjelsen af at være projektpartner i forbindelse med opbygning af den smukke spa- og wellnessafdeling på Hotel d’Angleterre i København.

GIGANTIUM AALBORG

Wellnessafdeling

Bad & Wellness har været med til opdatering og udvidelse af wellnessafdelingen. Vi har leveret lyssauna, en finsk sauna, en infrarød saunakabine, koldvandsbrusere og en stor gussauna.

SKANSEN

Wellness både ude og inde

Til Skansen i Nørresundby har vi leveret 2 gasfyrede saunaovne til deres udendørs saunaer. Dette er en driftssikker og økonomisk løsning, der lever op til de krav som besøgende og personale stiller.

GLOSTRUP HALLEN

Wellnessafdeling

I Glostrup Idrætsanlæg har Bad & Wellness været med til at lave både dampbad, sparum med massagebadekar, infrarød sauna, samt leveret oplevelsesbruser og fodbadekar.

SINDALHALLERNE

Wellnessfaciliteter

I Sindalhallerne har vi været projektpartner i forbindelse med opbygning af deres wellnessfaciliteter. Vi har leveret dampbad, oplevelsesbrusere, finsk- og infrarød sauna.

PRIVAT BOLIG

Wellnessbadeværelse

Hos en privat kunde har vi været med til at bygge en wellnessoase. Her har vi designet og monteret en finsk sauna. Resultatet er en velafbalanceret saunaløsning, der harmonerer i wellnessoasen.

DGI HUSET VEJLE

Aktivitetsafdeling

Den super flotte aktivitetsafdeling i DGI Huset Vejle indeholder både en finsk sauna, infrarød sauna, et dampbad samt et bruseområde – alt sammen med Bad & Wellness som totalentreprenør.

SKÆRBÆKCENTRET

Sauna

I den store og flotte sauna i et udendørs anneks i Skærbækcentret er der plads til cirka 50 personer til saunagus. Saunaen er beklædt med varmebehandlet asp i brede profiler.

Kontakt

 • Bad & Wellness Aps

 • Krebsen 6
  9200 Aalborg SV
  C/O David Storkborg

 • Vi kan træffes på telefonen alle hverdage fra
  kl.9-15 +45 98 93 56 34   
           


 • Hos Bad & Wellness kan du handle trygt og betale med Dankort, Mastercard, Maestro og MobilePay.

  Reg.: 9070 konto nr.: 1636806419

  IBAN: DK4190701636806419
  BIC: VRAADK21

 • CVR: 43792091
  Der tages forbehold for stave- og slåfejl, samt prisfejl og prisændringer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

© Copyright 2023 Bad & Wellness