Wellness-projekter

Bad & Wellness laver projekter over hele landet.

Har du et wellnessprojekt, som kræver rådgivning og produkter af høj kvalitet?
Så er vi den rette samarbejdspartner for dig. Bad & Wellness udvikler, projekterer og bygger wellnessområder til private, svømmehaller, idrætsanlæg og hoteller.
Vi er et godt valg på grund af vores store erfaring.

Læs mere om vores projektarbejde og se et udvalg af de projekter vi har lavet herunder.

Bad & Wellness som projektpartner

Som projektpartner fungerer vi som leverandør, men i høj grad også som sparringspartner og rådgiver. Et projektforløb starter altid med et møde, hvor dine ønsker og drømme tages under kærlig behandling. Dette møde er gratis, og sammen aftaler vi projektets videre forløb.

Nu starter en lang proces, hvor vi stiller en masse spørgsmål for at sikre, at du får den rigtige løsning til dine behov. For os er det vigtigt, at design, økonomi og kvalitet går op i en højere enhed.

Arkitekttegnede wellnessoaser

I vores projekttilbud medfølger altid fotorealistiske tegninger lavet af vores arkitekter. Her skræddersyer vi wellnessområdet specielt til dit rum. Dermed får du en unik wellnessoase, der opfylder dine behov inden for de muligheder og midler, der er til rådighed.

Hos os kan du få lige dét, du drømmer om, også hvis du drømmer stort.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores projektarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os!

GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG

Wellnessafdeling

I Glostrup Idrætsanlæg har Bad & Wellness været med til at lave både dampbad, sparum med massagebadekar, infrarød sauna, samt leveret oplevelsesbruser og fodbadekar.

SINDALHALLERNE

Wellnessfaciliteter

I vores lokale svømmehal har vi også været i gang. I Sindalhallerne har vi været projektpartner i forbindelse med opbygning af deres wellnessfaciliteter.
Vi har leveret finsk sauna, dampbad, oplevelsesbrusere og infrarød saunakabine.

PRIVAT BOLIG

Wellnessbadeværelse

Hos en privat kunde har vi været med til at bygge en personlig wellnessoase. Her har vi designet og bygget saunaen i dialog med kunden. Resultatet er smukt og saunaen fremstår som en velafbalanceret løsning, der harmonerer med wellnessoasens andre elementer.

HOTEL D’ANGLETERRE

Spa- og wellnessafdeling

Bad & Wellness har haft fornøjelsen af at være projektpartner i forbindelse med opbygning af den smukke spa- og wellnessafdeling på Hotel d’Angleterre i København. Vi har leveret både dampbad, sauna og spa til hotellet.

GIGANTIUM AALBORG

Wellnessafdeling

Bad & Wellnes har været med til opdatering og udvidelse af wellnessafdelingen. Vi har leveret lyssauna, en finsk sauna, en infrarød saunakabine, koldtvandsbusere og en stor gussauna med plads til 50 personer.

NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

Wellness både ude og inde

Til Nørresundby Idrætscenter har vi leveret 2 gasfyrede saunaovne til deres udendørs saunaer. Dette er en driftssikker og økonomisk løsning, der lever op til de krav både besøgende og personale stiller.

SKÆRBÆKCENTRET

Sauna

I den store, flotte sauna i et udendørs anneks i Skærbækcentret er der plads til cirka 50 personer til saunagus. Saunaen er beklædt med varmebehandlet asp i brede profiler, der giver et eksklusivt og moderne udtryk.

LUNAR BOW

Dampbad

Besætningen om bord på Lunar Bow kan nu nyde et afslappende dampbad i en eksotisk dampkabine. Dampbadet er beklædt med blandede mørke og skinnende mosaikker på både vægge, loft og bænke.

VESTBADET VIBORG

Saunahytte

Bad & wellness har udført en flot saunahytte i friluftsbadet i Viborg. Saunaens vægge og lofter er beklædt indvendig med brede profiler.

DGI HUSET VEJLE

Aktivitetsafdeling

Den super flotte aktivitetsafdeling i DGI Huset Vejle indeholder både en finsk sauna, infrarød sauna, et dampbad samt et bruseområde – alt sammen med Bad & Wellness som totalentreprenør.

LUNAR BOW

Dampbad

Besætningen om bord på Lunar Bow kan nu nyde et afslappende dampbad. Dampbadet er beklædt med blandede mørke og skinnende mosaikker på både vægge, loft og bænke.

Viborg saunahytte

Gussauna

Stor gussauna til Viborg svømmehal. Her blev der anvendt den største gussaunaovn, fra vores tyske saunaovnsleverandør EOS.

Privat sauna

Finsk sauna

En flot og gennemført privat sauna, helt ned til mindste detalje. Denne meget specielle og unikke sauna er udført i ubehandlet ask, hvor hver eneste lamel er håndsnedkereret. I siderne er der monteret sortbedset krydsfiner, med infrarøde folier bagved.

Kontakt

 • Bad & Wellness Aps

 • Krebsen 6
  9200 Aalborg SV
  C/O David Storkborg

 • Vi kan træffes på telefonen alle hverdage fra
  kl.9-15 +45 98 93 56 34   
           


 • Hos Bad & Wellness kan du handle trygt og betale med Dankort, Mastercard, Maestro og MobilePay.

  Reg.: 9070 konto nr.: 1636806419

  IBAN: DK4190701636806419
  BIC: VRAADK21

 • CVR: 43792091
  Der tages forbehold for stave- og slåfejl, samt prisfejl og prisændringer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

© Copyright 2023 Bad & Wellness