OM BAD & WELLNESS

Et firma med mange års erfaring

Hos Bad & Wellness skræddersyr vi wellnessløsninger til alle lige fra private oaser til wellnessrum i svømmehaller, hoteller og vinterbadeklubber. Hos Bad & Wellness vil vi give dig mulighed for at stresse af og sætte fokus på din velvære! 

Hvad kan vi?

Bad & Wellness sælger og bygger saunaer og dampbade, samt andre wellnessløsninger. Vores produktsortiment består derudover af spa og badekar, samt tilbehør til wellnessrummet og badeværelset. Alt sammen produkter af højeste kvalitet!

Vi fungerer ofte som leverandør eller entreprenør på projekter hos både private og offentlige kunder. Vores arkitekt tegner også gerne dit wellnessrum, så det stemmer overens med dine ønsker og behov. Vores mange års erfaring med wellnessbranchen gør os til en særdeles kompetent rådgiver og sparringspartner i projekter med opbygning af wellenssrum.

Hvem er vi?

Bad & Wellness er en mindre virksomhed, godt funderet i den nordjyske muld. Vi er meget kvalitetsbevidste og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi siger hellere nej til en opgave, hvor vi ikke kan stå inde for de ønskede valg af løsninger eller materialer. Din wellnessoase skulle jo gerne holde i mange år og for os, er din tilfredshed som kunde det allervigtigste!

Vi samarbejder med et team af dygtige håndværkere, som, vi ved, kan leve op til vores høje standarder. De har alle erfaring med opbygning af wellnessrum inden for hvert deres fag – vi ved, at håndværket er i orden, når de er på projektet.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores showroom.

Teamet bag Bad & Wellness

Vi er et lille team af medarbejdere, der vil gøre vores bedste for at hjælpe dig til at få den wellnessoase du drømmer om. Det gælder, hvad enten du er privat kunde, entreprenør, idrætshal, hotel, vinterbadeklub eller noget helt sjette. 

Ernst M. Nielsen

Indehaver

David Storkborg

Salgschef og arkitekt

Mie Schøtt Madsen

Markedsføringsansvarlig

Kontakt

  • Bad & Wellness

  • Toftegade 29
    9870 Sindal

  • Hos Bad & Wellness kan du handle trygt og betale med Dankort, Mastercard, Maestro og MobilePay.

  • CVR: 28875797
    Der tages forbehold for stave- og slåfejl, samt prisfejl og prisændringer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

© Copyright 2020 Bad & Wellness