OM BAD & WELLNESS

Et firma med flere års erfaring

Bad & Wellness skræddersyr wellnessløsninger til alle. Lige fra den private wellnessoase til wellnessrum i svømmehaller, hoteller og vinterbadeklubber.

Bad & Wellness giver dig mulighed for at stresse af og sætte fokus på din velvære! 

Hvad kan vi?

Bad & Wellness sælger og bygger saunaer, dampbade og andre wellnessløsninger. Vores produktsortiment består derudover af spa og badekar, samt tilbehør til wellnessrum og badeværelse.

Alt sammen er produkter af højeste kvalitet! Vi fungerer som leverandør eller entreprenør på projekter hos både private og offentlige kunder. Vore arkitekter tegner gerne dit wellnessrum, så det opfylder dine drømme.


Bad & Wellness har flere års erfaring i wellnessbranchen! Derfor er vi den rigtige rådgiver og sparringspartner i projekter med opbygning af wellnessrum.

Hvem er vi?

Bad & Wellness er blandt de vigtigste aktører indenfor wellnessbranchen. Vi er meget kvalitetsbevidste og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi siger hellere nej til en opgave, hvor vi ikke kan stå inde for løsninger eller materialer.

Dit wellnessrum skal jo gerne holde i mange år og for os, er din tilfredshed som kunde det allervigtigste!
Vi samarbejder med et team af dygtige håndværkere, som lever op til vores høje standarder. De har alle stor erfaring med opbygning af wellnessrum inden for hver deres fag. Håndværket er i orden, når de er på projektet. Geografisk er vi hjemmehørende i Nordjylland, men vi laver projekter i hele Danmark og vore nabolande.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores kontor i Nordjylland

Teamet

Vi er et lille team af medarbejdere, der vil gøre vores bedste for at hjælpe dig til at få den wellnessoase du drømmer om. Det gælder, både hvis du er privat kunde, entreprenør, idrætshal, hotel, vinterbadeklub eller noget helt sjette. 

David Storkborg

Indehaver og arkitekt

Ida-Katrine Grün

Arkitekt

Anna Halstrøm

Arkitekt

Kontakt

 • Bad & Wellness Aps

 • Krebsen 6
  9200 Aalborg SV
  C/O David Storkborg

 • Vi kan træffes på telefonen alle hverdage fra
  kl.9-15 +45 98 93 56 34   
           


 • Hos Bad & Wellness kan du handle trygt og betale med Dankort, Mastercard, Maestro og MobilePay.

  Reg.: 9070 konto nr.: 1636806419

  IBAN: DK4190701636806419
  BIC: VRAADK21

 • CVR: 43792091
  Der tages forbehold for stave- og slåfejl, samt prisfejl og prisændringer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

© Copyright 2023 Bad & Wellness