logo

Om Bad & Wellness

Et firma med mange års erfaring

Bad & Wellness er et firma med speciale i løsninger til lækre wellnessrum og flotte badeværelser. Især dampbad, sauna og spa. Bad & Wellness ejes af Ernst M. Nielsen, der med en baggrund som salgschef i et af Europas førende udbydere af wellness er særdeles kompetent som rådgiver og sparringspartner.

Ernst M. Nielsen, der også er statseksamineret Gas-, Vand- og Sanitetsmester, er din sikkerhed for, at du får den rigtige løsning på dit projekt.

Godt design er først godt når tingene virker.

Hvad kan vi?

Hos Bad & Wellness kan du købe alle de flotte produkter til dit wellnessrum eller badeværelse. Bad & Wellness sælger dampbad, badekar, spa, sauna, blandingsbatterier, belysning, sanitet og andre ting du skal bruge. Bad & Wellness har de rigtige priser, og vi kan vejlede dig i dit køb, så du får den helt rigtige løsning.

Badeværelser og wellnessrum skal holde til meget i mange år, og derfor har vi udvalgt en række produkter, som vi kan stå inde for.

Det kan vi også

Bad & Wellness designer og indretter dit wellnessrum eller badeværelse. Et projekt starter altid med et besøg hos dig, hvor dine drømme og ideer tages under kærlig behandling. Dette møde er gratis for dig, og sammen aftaler vi projektets videre forløb. Eller vi stopper, hvis kemien ikke passer.

Nu starter der nu en lang proces, hvor Bad & Wellness vil stille rigtig mange spørgsmål for at sikre, at du får den rigtige løsning.

Design, økonomi og kvalitet skal gå op i en højere enhed.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores showroom.

Kontakt i dag

LUX Elements
Cariitti
Eos
Hoesch
Hygromatik
Aquavia Spa