Wellness-projekter

Bad & Wellness laver projekter over hele landet.

Har du et wellnessprojekt, som kræver rådgivning og produkter af høj kvalitet? Så er vi den rette samarbejdspartner for dig. Bad & Wellness udvikler, projekterer og bygger wellnessområder til private, svømmehaller, idrætsanlæg og hoteller over hele landet. Vi er et godt valg på grund af vores store erfaring.


Læs mere om vores projektarbejde og se et udvalg af de projekter, vi har lavet herunder.

Bad & Wellness som projektpartner

Som projektpartner fungerer vi som leverandør, men i høj grad også som sparringspartner og rådgiver. Et projektforløb starter altid med et møde med dig, hvor dine ønsker og drømme tages under kærlig behandling. Dette møde er gratis, og sammen aftaler vi projektets videre forløb.

Nu starter en lang proces, hvor vi stiller en masse spørgsmål for at sikre, at du får den rigtige løsning til dine behov. For os er det vigtigt, at design, økonomi og kvalitet går op i en højere enhed.

Arkitekttegnede wellnessoaser

I vores projekttilbud medfølger altid fotorealistiske tegninger lavet af vores arkitekt. Her skræddersyer vi wellnessområdet specielt til dit rum. Dermed får du en unik wellnessoase, der opfylder dine behov inden for de muligheder og midler, der er til rådighed.

Hos os kan du få lige dét, du drømmer om, også hvis du drømmer stort.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores projektarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os!

HOTEL D’ANGLETERRE

Spa- og wellnessafdeling

Vi har haft fornøjelsen af at være projektpartner i forbindelse med opbygning af den smukke spa- og wellnessafdeling på Hotel d’Angleterre i København. Vi har leveret både dampbad, sauna og spa til hotellet. Disse harmonere med den indendørs pool og de andre luksuriøse omgivelser.

GIGANTIUM AALBORG

Wellnessafdeling

Vi har været med lige siden wellnessafdelingen i Gigantium blev bygget. Sidenhen har vi været med til opdatering og udvidelse af wellnessafdelingen.
Vi har leveret lyssauna, en finsk sauna, en infrarød saunakabine, koldtvandsbusere og en stor gussauna med plads til 50 personer.

NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER

Wellness både ude og inde

Til Nørresundby Idrætscenter har vi leveret 2 gasfyrede saunaovne til deres udendørs saunaer. Dette er en driftsikker og økonomisk løsning, der lever op til de krav både besøgende og personale stiller.
Indendørs har vi lavet en totalrenovering af dampkabinen, så den nu fremstår i et tidsløst design med en lang levetid.

GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG

Wellnessafdeling

I Glostrup Idrætsanlæg har vi været med til at lave både dampbad, sparum med massagebadekar, infrarød sauna, samt leveret oplevelsesbruser og fodbadekar. 

SINDALHALLERNE

Wellnessfaciliteter

I vores lokale svømmehal har vi også været i gang. I Sindalhallerne har vi været projektpartner i forbindelse med opbygning af deres wellnessfaciliteter.
Vi har leveret finsk sauna, dampbad, oplevelsesbrusere og infrarød saunakabine.

PRIVAT BOLIG

Wellnessbadeværelse

Hos en privat kunde har vi været med til at bygge en personlig wellnessoase. Her har vi designet og bygget saunaen i dialog med kunden. Resultatet er smukt og saunaen fremstår som en velafbalanceret løsning, der harmonerer med wellnessoasens andre elementer.

Kontakt

  • Bad & Wellness

  • Toftegade 29
    9870 Sindal

  • Hos Bad & Wellness kan du handle trygt og betale med Dankort, Mastercard, Maestro og MobilePay.

  • CVR: 28875797
    Der tages forbehold for stave- og slåfejl, samt prisfejl og prisændringer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke.

© Copyright 2020 Bad & Wellness