logo

Dampgenerator

Her er en dampgenerator til ethvert dampbad

Harvia dampgenerator

Harvia dampgenerator

Harvia dampgenerator er en prisbillig dampdampgenerator. Styres via et kontrolpanel som monteres udenfor dampkabinen. Skal afkalkes manuelt eller tilsluttes afkalkningsanlæg Fås i flere størrelser, og er velegnet til dampbade, hvor der ikke stilles store krav.

Bestil på webshop

HygroMatik dampgenerator

HygroMatik dampgenerator

Hygromatik dampgenerator er til de meget krævende anlæg. Kan tilsluttes almindeligt drikkevand og kræver hverken blødgøringsanlæg eller omvendt osmose. Bruges på Hotel d´Angleterre, Gigantium i Aalborg, Skodsborg Kurcenter og Hvidbjerg Strand Camping. Hygromatik dampgenerator er til dig der stiller store krav til driftssikkerhed og enkel vedligeholdelse. Hygromatik dampgenerator kan styres med fjernbetjening, som kan medtages i dampbadet. Spørg os om flere oplysninger.

Bestilles hos Bad & Wellness

EOS dampgenerator

EOS dampgenerator

EOS dampgenerator til hoteller og private hjem, hvor der stilles store krav til dampbadet. Styres via et kontrolpanel som monteres i dampbadet eller udenfor dampbadet. Automatisk afkalkning og duftdosering samt mange andre muligheder. EOS dampgenerator kan styres via en APP på din smartphone eller tablet.

Bestilles hos Bad & Wellness

 

Se online katalog her. Eller bestil et fysisk katalog Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Husk at oplyse navn og modtageradresse, så vi ved, hvem vi skal sende det til.

LUX Elements
Cariitti
Eos
Hoesch
Hygromatik
Aquavia Spa