logo

Spa & spapool

Spa og spapool fra Aquavia Spa.

 

Bad & Wellness kan levere fritstående spa, indbygningsspa, professionelle spa, samt svømme- og fitnessspa fra Aquavia Spa, der passer til dine ønsker og behov. Aquavia Spa er en spansk producent, der gennem de sidste 30 år har designet og produceret spa i nærheden af Barcelona.

Spabadene fra Aquavia Spa har indbyggede dyser i bunden og/eller i siderne, der giver en lindrende og opkvikkende massageeffekt, hvis de rettes mod musklerne. Dyserne tilfører vandtrålen luft, således vandstrålen opblødes og føles blidere mod huden, end den "rene" vandstråle ville gøre. Alle disse spa kan placeres ude eller inde efter dit ønske. Det er muligt at få inkluderet Nordic Insulation System, som er ekstra isolering, der er specialt designet til udendørsplacering af spa'en. Nordic Insulation System kan nedbringe energiforbruget med op til 80% ved opvarmning af vandet i ned til -15°C.

Hygiejne og rengøring af kar, dyser og rørsystemer er vigtigt, således der ikke udvikles legionellabakterier, som kan være meget farlige. Derfor har alle spapools en rensefunktion - enten i form af filtre eller desinfektionsløsninger. Derudover er det også meget vigtigt at have fokus på den personlige hygiejne. Vi anbefaler at skylle sig grundigt inden brug af spa'en samt at undgå brug af sololie og solcreme i vandet.

Du kan ikke købe disse spa på vores webshop, da de kræver kyndig vejledning, som vi naturligvis står klar til at give dig! Herunder kan du se og læse mere om vores udvalg af både private og professionelle spabade.

 

 

 

Tilbehør

 

Bestil det store katalog med produkterne Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Oplys venligst modtager og adresse i mailen, så vi ved, hvem vi skal sende kataloget til.

Ønsker du at vide mere eller vil du bestille din egen spa, så kontakt os!

Skriv til os

LUX Elements
Cariitti
Eos
Hoesch
Hygromatik
Aquavia Spa